FIRA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL CAMINS D'FP 2019

08 de maig de 2019

Aquest any la Fira de Formació Professional Camins d'FP es va celebrar a Reus (Tarragona)

Los días 8 y 9 de mayo se celebró en Reus, en las instalaciones de firaReus, Tecnoparc, la Feria de Formación Profesional de "Camins d´FP” 2019 con el objetivo de mostrar el potencial y la calidad de la oferta de Formación profesional y de certificados de profesionalidad de Tarragona.

L'esdeveniment que va comptar amb 41 expositors i un espai per a un aforament de 1500 persones es va dirigir a estudiants, famílies, centres de formació, persones que estan treballant i  en desocupació, professionals i organitzacions del territori.

La fira impulsada des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus i des de Mas Carandell, és organitzada conjuntament amb Tarragona Impulsa, Vallsgenera, Concactiva, l'Eina del Vendrell, els Ajuntaments de Tarragona, l'el Vendrell, Valls, el Consell Comarcal de la Conca de Barberá, la Diputació de Tarragona, els Serveis Territorials del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i l'Adreça Provincial del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE)  a Tarragona.

La fira va programar tot un seguit de activitats com  les sessions tècniques sobre acreditació de competències professionals, sobre el  desenvolupament de la Llei de Formació Professional i sobre la Formació Professional i les tendències de futur. Així mateix, es van celebrar dues taules d'experiències una a càrrec de diverses empreses i una altra d'exalumno de Formació Professional, juntament amb sessions d'orientació acadèmica en grup i punts d'orientació professional individual.