Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

IV Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Talavera de la Reina (Toledo)

El d'abril 11 des 2019 va celebrar en el Recinte Firal d'exposicions “Talavera Firal”, C/ Passeig de Fernando dels Rius (Talavera), la IV Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Talavera de la Reina, organitzada per la Cambra de comerç i indústria de Toledo, i cofinançada pel Fons Social Europeu i per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d'Ocupació d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

Aquest esdeveniment dirigit a joves entre 16 i 29 anys que ni estudien ni treballen i a empreses que volen contractar a joves qualificats, pretén aconseguir, entre altres objectius,  promoure els canals de comunicació entre empreses i joves demandants d'ocupació, oferir en un sol espai els recursos per millorar l'ocupabilitat i impulsar altres alternatives de cerca d'ocupació.

Durant la fira es van realitzar inscripcions en Garantia Juvenil, inscripcions en Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), entrevistes de treball i tallers interactius.