Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Toledo

El de 28 novembre des 2019 va celebrar la IV Edició de la Fira d'Ocupació i Emprenedoria a l'Edifici Toletum, organitzada per la Cambra de comerç i la Federació Empresarial de Toledo que venen executant el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) cofinançat pel Fons Social Europeu.

L'objectiu era dinamitzar i impulsar el mercat d'ocupació des de les comunitats locals, posant en contacte empreses i aturats, i formant a aquests últims en matèries molt pràctiques que siguin de ràpida aplicació per a les empreses.

Amb aquesta finalitat, el SEPE va oferir en el seu stand informació sobre Portal d'Ocupació “EMPRA'T” persones, aturats que es volen constituir en autònoms, contractes de formació i aprenentatge, contracte en pràctiques, certificats de professionalitat, Portal Empra't, Garantia Juvenil i Pla de Xoc per a l'Ocupació Jove.