Seu electrónica

Saló de l'Ocupació per a Francòfons a Barcelona i Madrid

23 i 30 de maig de 2019

El Saló de l'Ocupació, Formació i Emprenedoria per a francòfons creat a Barcelona en 2013 per l'associació sense ànim de lucre “Unió dels Francesos a l'Estranger” (UFE), ofereix la possibilitat als francòfons de trobar en un mateix espai varis interlocutors que poden ser útils en la seva carrera professional. Així poden entrevistar-se amb reclutadores, informar-se amb les institucions sobre els diferents tipus de formació, i ser aconsellats per experts per facilitar la seva integració al mercat de treball a Espanya o crear la seva pròpia empresa.

El Saló d'Ocupació Francòfons s'inicia per primera vegada a Barcelona en 2015 i a Madrid en 2017, any en què el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) inicia la seva participació tant a Barcelona com a Madrid. En 2019 el SEPE va participar en l'edició de Barcelona el 23 dia de maig en L' IDEM al carrer Ciutat de Granada 53-57 de Barcelona, i el de 30 maig en  la Parròquia de Saint donis Louis donis Français del carrer Padilla 9 de Madrid.

Pel que fa a la participació del SEPE, a  Barcelona va estar representat pel personal de l'Adreça Provincial de Barcelona i la Tècnica de Gestió d'Organismes Autònoms, Cap de Secció de Formació per a l'Ocupació i coordinadora de l'Observatori de les Ocupacions del SEPE, Mª Begoña del Val Major. A Madrid per la seva banda, a més del personal especialitzat en els temes a tractar, es va comptar amb la Coordinadora Nacional d'EURES Espanya, Mª José Arias.

Galeria de Fotos dels salons de l'Ocupació per a Francòfons a Barcelona i Madrid