Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

XIV Fòrum d'Ocupació i III Trobo Empreses i Estudiants de la Universitat de Castella-la Manxa

En el Fòrum d'ocupació van participar 53 empreses i a la qual van accedir alumnes de la resta de campus de la Universitat: Albacete, Almadén, Conca, Toledo i Talavera de la Reina, establint-se com a punt d'encontre entre empreses de diversos sectors que demandaven comptar amb personal qualificat i, al seu torn, universitaris que cercaven ocupació o pràctiques.

La finalitat de l'esdeveniment era apropar les empreses a la Universitat i posar a la disposició dels estudiants les eines que facilitaven la seva ocupabilitat a través  de xerrades especialitzades tals com Networking amb emprenedors en el qual Joves universitaris emprenedors van compartir les seves experiències, encontres amb experts, presentacions d'empreses i institucions, o entrevistes de treball.

El fòrum d'Ocupació estava organitzat per la Fundació General de la Universitat de Castella-la Manxa (UCLM) i va ser inaugurat per Miguel Ángel Collado Yurrita, rector de la UCLM,  i va comptar amb l'assistència del Director General d'Universitats, Recerca i Innovació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, el President de la Diputació Provincial de Ciudad Real i de l'Alcaldessa de Ciudad Real. Per part del SEPE es va comptar amb  la representació del Director Provincial de Cuideu Real.

El SEPE per la seva banda, va facilitar informació sobre el Portal Empra't, xarxa EURES, Garantia Juvenil, sobre els diferents tipus de contractes (en pràctiques, indefinit per a emprenedors, de formació i aprenentatge, mesures de suport a la contractació i emprenedoria jove), així com de la situació del mercat de treball de les persones titulades, mostrant les ocupacions més demandades.

A la programació de l'esdeveniment es va realitzar una conferència a càrrec de l'Adreça  Provincial de  Ciudad Real amb la finalitat de donar a conèixer els serveis el contingut dels quals incloïa, a més informació sobre la Cartera Comuna de Serveis i  l'Estratègia Espanyola d'Activació per a l'Ocupació

Galeria de fotos del Fòrum d'Ocupació de la Universitat de Castella-la Manxa 2019