Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

JOBarcelona 2019

El de 19 març de 2019, es va celebrar el VI Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional per a universitaris i titulats de totes les universitats públiques i privades, en el Palau de Congressos de Catalunya, Avinguda Diagonal, 661 (zona universitària), de Barcelona.

Aquest congrés sota la denominació de JOBarcelona 2019 es constitueix com un punt d'encontre i de referència tant per als professionals de recursos humans i orientació professional com per als candidats. En definitiva és un lloc on les empreses troben el millor talent i els candidats tenen l'oportunitat de conèixer-les millor i accedir a totes les oportunitats professionals que aquestes els ofereixen.

En l'esdeveniment van participar 120 empreses i institucions com el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i la Diputació de Barcelona, registrant més de 11900 . visitants. Es van dur a terme conferències de competències, d'orientació professional, d'emprenedoria, tallers de “mindfulness”,” workshops” i assessoraments individualitzats d'orientació, generant prop de 3700 . oportunitats professionals.

El SEPE va estar representat a més de per el Director Provincial de Barcelona, Víctor Santa-Bàrbara Rupérez, pel Director General del SEPE, Gerardo Gutiérrez Ardoy, per la Sotsdirectora General de Relacions Institucionals i Assistència Jurídica, María Antonia Agut Riaza, entre altres integrants de l'Organisme.