Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

JobMadrid 2019 Encontre Internacional d'Ocupació i Orientació

El 13 de noviembre de 2019 se celebró el III Congreso Internacional del Empleo y Orientación Profesional  en el Espacio MEEU Estación de Chamartín Planta Primera.

Una vegada més, JobMadrid  s'ha posicionat com  un punt d'encontre i referència on els candidats universitaris i titulats junior, procedents de més d'universitats 100 i escoles de negoci i de més de 40 paises de procedència dels cinc continents,  van tenir l'oportunitat de contactar de forma directa amb empreses líders en el seu sector. A través d'entrevistes, speed dating, conferències, workshops, reptes i publicació d'ofertes els professionals de recursos humans de les empreses participants van poder connectar amb el Talent Junior que necessiten.

L'esdeveniment JobMadrid va comptar amb  la presència d'empreses 60 patrocinadores, amb 5.988 visitants, 33.808 candidats registrats en plataforma www.jobinplanet.com, així com 1814 oportunitats professionals que van avalar l'èxit en l'organització.

Aquest any, com a novetat, va celebrar una conferència sobre el Pla de Xoc de l'Ocupació Jove a càrrec de Carmen Menéndez Gonzalez-Palenzuela, Sotsdirectora General de Polítiques Actives d'Ocupació del SEPE.

El SEPE per la seva banda, va facilitar informació sobre el Portal Empra't, xarxa EURES, Garantia Juvenil, sobre els diferents tipus de contractes (en pràctiques, indefinit per a emprenedors, de formació i aprenentatge, mesures de suport a la contractació i emprenedoria jove), així com de la situació del mercat de treball de les persones titulades, mostrant les ocupacions més demandades.

Galeria de fotos de JobMadrid 2019