Seu electrónica

V Fira d'Ocupació i Empresa de Segòvia i Província Tamdem 2019

La V Edició de la Fira d'ocupació i Empresa de Segòvia i Província, Tàndem 2019, es va celebrar el 8 de maig de 2019 en l'àgora del Campus María Zambrano de la Universitat de Valladolid.

Organitzada per la Federació empresarial Segoviana (FES), Associació de Joves Empresaris (AJE), Campus María Zambrano de la Universitat de Valladolid, Parc Científic de la Universitat de Valladolid-Campus de Segòvia, Ajuntament de Segòvia, Diputació provincial de Segòvia, Servei Públic d'Ocupació de Castella i Lleó (Ecyl) i Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Aquesta fira s'ha consolidat com un necessari punt de trobada entre ocupadors i demandants d'ocupació, com un gran fòrum de networking i com un exemple de col·laboració pública i privada.

Els 40 stands instal·lats en l'àgora del Campus de Segòvia en els quals es van situar 33 empreses i 7 institucions públiques, van rebre prop de 3000 visites que van poder assistir a les  conferències, ponències i tallers que es van oferir. Les ponències van girar entorn de l'emprendimiento i la cerca d'ocupació en l'àmbit digital i els tallers es van dedicar a com preparar entrevistes d'ocupació, tècniques de presentació eficaç i experiències d'autoocupació.

Pel que fa al SEPE, a més d'estar representat per la Directora Provincial de Segòvia, María Dolores Casado Yubero i el personal de la seva adreça provincial, va comptar amb la presència del Director General del SEPE, Gerardo Gutiérrez Ardoy, i la Sotsdirectora General de Relacions Institucionals i Assistència Jurídica, María Antonia Agut Riaza ens altres integrants de l'Organisme.

En el stand del SEPE es va oferir informació del Portal Únic d'Ocupació, Empra't, el programa de Garantia Juvenil, l'Observatori de les Ocupacions o la Xarxa EURES i les formes de trobar treball a Europa. Així mateix, es va ampliar informació amb els certificats de professionalitat, les mesures d'ocupació de suport a investigadors i sobre el contracte per a la formació i l'aprenentatge.