Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Workinn Bilbao 2019

5 i 6 de juny de 2019

Els dies 5 i 6 de juny de 2019 va tenir lloc en el Bilbao Exhibition Centri (BEC) Ronda d'Azkue 1, 48902 Barakaldo, la IVª Edició del fòrum d'ocupació industrial, WorkInn.

El principal objecte del fòrum d'ocupació industrial  és constituir-se com a lloc d'encontre entre les empreses i els professionals en cerca d'ocupació dins del sector així com amb els estudiants d'últim curs.

Està dirigit no només al professional del sector, bé en actiu amb la intenció de canviar de treball o bé en paro cercant reincorporar-se al mateix, sinó que també  està obert a les iniciatives emprenedores i a la creació d'empreses, així com a la formació i orientació laboral, a fi d'apropar el mercat i l'oferta laboral del sector industrial als estudiants, futures incorporacions de les empreses.

Inaugurada pel Viceconseller d'Ocupació i Joventut, van anar dos dies d'entrevistes amb un centenar d'ofertes de treball que va explicar entre els assistents amb empreses, organismes públics tant estatals com a bascos i diferents consultories. Entre els organismes públics bascos es trobaven Lanbide (Servei Basc d'Ocupació) i la Diputació Foral de Bizkaia, i entre els organismes públics estatals, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Galeria de fotos de WorkInn Bilbao 2019