Seu electrónica

JO Barcelona Digital - Edició Octubre 2020

Els dies 20 , 21 i 22 d'octubre del 2020 Servei Públic d'Ocupació Estatal va participar en la VIII Edició del Congrés Internacional de Treball i Orientació Professional per a Universitaris i Titulats Junior de totes les universitats públiques i privades. Com a novetat, aquest any s'ha celebrat, per primera vegada, de forma digital igual que l'edició VII de juliol 2020 .

Sota la denominació de JO Barcelona 2020 , aquest congrés, es constitueix com un punt d'encontre i de referència tant per als professionals de recursos humans i orientació professional com per als candidats. En definitiva, és un lloc on les empreses troben el millor talent i els candidats tenen l'oportunitat de conèixer-les millor i accedir a totes les oportunitats professionals que aquestes els ofereixen.

En l'edició digital de l'esdeveniment van participar més d'empreses, 60 universitats i institucions com el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i Diputació de Barcelona , registrant 7 . 399 candidatures Participants, així com 110 ofertes publicades. Es van dur a terme conferències de competències, d'orientació professional, d'emprenedoria, Networking a nivell nacional i internacional, fuita rooms virtuals, més de 65 webinars en directe, speed datings i més d'universitats 150 de procedència, assessoraments individualitzats d'orientació professional, generant més de 6 000 . oportunitats professionals.

La participació del SEPE en Jo barcelona es va realitzar a través de webinars i conferències sobre els següents temes: Millorar l'Ocupabilitat, Xarxa EURES, Ocupació Jove, Treball Digne, El cercador de Cursos: formació gratuïta en competències digitals i que van ser presentats respectivament per Federico Muñiz Alonso, María José Arias Fernández, Maru Menéndez González–Palenzuela i Sandra García López, i Cándido Herrero Ramos.

Al costat de les Conferències, es van difondre vídeos divulgatius sobre ocupació jove, EURES i formació entre altres continguts que van formar part de la Plataforma.

Webinars del SEPE en JO Barcelona 2020 - Edición de octubre