Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

JOBGraduate 2021 Programs, Interships & Challenges

Els dies 13 , 14 i 15 d'abril del 2021 Servei Públic d'Ocupació Estatal va participar en la I Edició de JOBGraduate Programes, Internships & Challenges. Més de 5 593 . candidats de 43 nacionalitats han participat en JobGraduate. Els candidats han tingut l'oportunitat de conèixer millor el mercat laboral i accedir a totes les oportunitats professionals.

JobGraduate s'ha consolidat com un punt d'encontre tant per als professionals de recursos humans i orientació professional com per als candidats i les empreses. Durant els tres dies, els equips de Recursos Humans de les empreses participants han impartit webinars i workshops explicant els avantatges que té incorporar-se a treballar amb ells, els seus processos de selecció, els seus valors, la seva activitat professional, les competències més valorades i els requisits per accedir als seus programes de talent jove, ofertes d'ocupació, graduate programs, pràctiques curriculars, extracurriculares.

El SEPE, en JOBGraduate

La participació del Servei Públic d'Ocupació Estatal es va realitzar a través de quatre webinars sobre el mercat de treball i com accedir a les seves oportunitats. Els webinars, impartits per experts, han tractat sobre el mercat laboral, cursos gratuïts per començar a treballar, treballar a Europa amb el suport de les Xarxa Eures i oportunitats d'accés al mercat de treball amb Garantia Juvenil.

En els webinars del Servei Públic d'Ocupació Estatal van participar més de 425 candidats i va obtenir més de 300 000 . impressions en xarxes socials. La participació del SEPE va estar focalitzada a donar claus als joves que els ajudaran a decidir la seva estratègia en la cerca d'ocupació, cursos d'ocupabilitat, oportunitats d'accés al mercat de treball amb la Garantia Juvenil, sobre noves estratègies de cerca d'ocupació, noves professions, avantatges de la Xarxa Eures, oportunitats professionals a Europa i mobilitat europea, entre unes altres.