Seu electrónica

Fira Tàndem d'Ocupació i Empresa de Segovia

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha patrocinat la VI Fira d'Ocupació i Empreses d'i Segovia Província Tàndem, mitjançant un acord de patrocini amb el Raïm. El SEPE també ha participat en la fira amb xerrades informatives sobre el Portal Empra't i els programes destinats a joves dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Durant la VI Fira d'Ocupació i Empreses Tàndem, el SEPE ha impartit una ponència sobre Portal d'ocupació Empra't i els programes destinats a joves, dins del Pla de recuperació, transformació i resiliència.

La subdelegada del Govern, Lliri Martín, ha acudit a la fira i ha destacat del Portal Empra't que “es tracta d'un fòrum molt interessant, pel qual ja han passat unes 700 . 000 persones autònoms, empreses. A més, serveix per relacionar l'oferta de treball amb la demanda”.

A més, el SEPE ha exposat els Informes del Mercat Laboral en Segovia , que elabora i publica l'Observatori d'Ocupacions.

Per les funcions que el SEPE té encomanades en la seva carta de serveis, és important la seva participació en aquesta fira perquè, juntament amb la resta d'institucions, la universitat i les organitzacions empresarials, es puguin millorar les xifres d'ocupabilitat, la formació, la reinserció laboral, així com afavorir l'emprenedoria, amb la finalitat de disminuir les xifres de l'atur i fomentar l'activitat econòmica a la província.