Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Información mensual/anual de mercado de trabajo de personas tituladas

Certificats de professionalitat

Es mostra informació anual de mercat de treball dels certificats de professionalitat, sent aquests l'instrument d'acreditació oficial de les qualificacions professionals del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals en l'àmbit de l'administració laboral.

 

Per certificat de professionalitat vigent, i a manera de fitxa, s'extreu informació partint de les dades registrades en la demanda d'ocupació dels Serveis Públics d'Ocupació.

 

És de caràcter nacional, periodicitat anual i està ordenada segons les 26 Famílies Professionals que estructura el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, atenent a criteris d'afinitat de la competència professional. Les Famílies Professionals són: Activitats físiques i esportives; Administració i gestió; Agrària; Arts gràfiques; Arts i artesanies; Comerç i màrqueting; Edificació i obra civil; Electricitat i electrònica; Energia i aigua; Fabricació mecànica; Hostaleria i turisme; Imatge personal; Imatge i so; Indústries alimentàries; Indústries extractives; Informàtica  i comunicacions; Instal·lació i manteniment; Fusta, moble i suro; Marítim pesquera; Química; Sanitat; Seguretat i medi ambient; Serveis socioculturals i a la comunitat; Tèxtil, confecció i pell; Transport i manteniment de vehicles; Vidre i ceràmica.