Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Fira d'Ocupació Jurídica - Feiuris 2017

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) va participar el 14 passat d'abril d'en 2016 la primera edició de la Fira d'Ocupació Jurídica - Feiuris, organitzada pel Col·legi Oficial d'Advocats de Madrid amb la finalitat de posar en contacte a despatxos professionals, empreses, organismes i consultors de recursos humans amb professionals del món jurídic que estan buscant la seva primera ocupació o que estan buscant millorar la seva situació actual.el esdeveniment, celebrat en el Palau de Neptú de Madrid, va comptar amb 10 patrocinadors, 42 expositors i més de 1600 . assistents. A més de l'atenció personalitzada en els stands, l'esdeveniment va incloure un ampli repertori de conferències sobre aspectes tals com la reorientació laboral, l'ús de les xarxes socials per a la creació de perfils professionals i el seu posicionament en els cercadors, la importància de la internacionalització o els perfils professionals més demandats pels despachos.el acte d'inauguració va comptar amb la presència de la Degana de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid, Dª Sonia Gumpert Melgosa, el Director General d'Ocupació del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social D. Xavier Jean Braulio Thibault i el Director General de Treball de la Comunitat de Madrid, D. Ángel Jurado Segovia.la Directora General del Servei Públic d'Ocupació Estatal, Dª Reyes Zatarain del Valle va fer acte de presència juntament amb diversos sotsdirectors de l'organisme, mostrant el suport que sempre dóna el SEPE a totes les iniciatives per generar empleo.el stand del SEPE va comptar amb tres punts d'atenció personalitzada tant als advocats que ja estan en l'exercici de la seva professió com als estudiants de dret que estan en l'últim curs de carrera. A tots ells se'ls va informar sobre les funcions de l'organisme, el Portal d'ocupació Empra't , l'Observatori de les Ocupacions, la Garantia Juvenil i les diverses modalitats de contractes. Com a suport a la labor d'informació, també es va disposar de material divulgatiu i equips informàtics amb connexió directa a la pàgina web del SEPE i al Portal Empra't.