Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

AULA 2022 - Saló internacional de l'estudiant i de l'oferta educativa

LaSetmana de l'Educacióva recuperar la celebració presencial, durant els passats dies 2 al de 6 març en els pavellons 12 i 14 del Recinte Firal d'IFEMA MADRID . El fort acolliment de la convocatòriaha reunit a 117 824 . visitants(enfront dels 115 . 342 registrats en l'última edició presencial, de març de 2020 ), que van tenir l'oportunitat de conèixer l'oferta presentada per 275 empreses, institucions i entitats, procedents de totes les Comunitats Autònomes i 24 països, a més d'assistir a les més d'activitats 200 programades durant les seves cinc jornades.

Unes xifres que confirmen a la Setmana com el major esdeveniment educatiu d'Espanya que ha sumat, gràcies a la seva plataforma TEMPS REAL CONNECT, una amplia la projecció de la convocatòria a nivell internacional, especialment entre la comunitat educativa iberoamericana. Precisament aquesta plataforma va permetre que la Setmana de l'Educació 2021 pogués celebrar-se, de manera excepcional i a causa de la pandèmia, en format virtual (del de 17 març al de 17 setembre).

La Setmana de l'Educació, i per tant, AULA, va ser inaugurada per la Ministra d'Educació i Formació professional, Pilar Alegria, amb la presència del Director General del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), Gerardo Gutiérrez Cremo.

Participació del SEPE en Aula

Pel que fa al SEPE i la seva participació en AULA, es va centrar a oferir informació relativa a Garantia Juvenil, Observatori de les Ocupacions amb els perfils professionals i les necessitats formatives, el portal Empra't i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, tenint com a públic destinatari als orientadors, professionals de l'educació, i alumnes tant de º 4 d'ESO i Batxiller com de º 1 i 2 º de Formació Professional.

AULA ajuda a construir el projecte formatiu de l'estudiant (elecció d'estudis i professions) i a consolidar la seva carrera (primera ocupació i formació contínua). És una fira que ajuda a l'estudiant a decidir eficaçment el seu futur formatiu i professional. Combina una oferta de centres educatius i formatius, entitats i empreses de serveis que donen resposta a les necessitats de formació d'estudiants (de º 4 d'I.S.O d'ara endavant) que acudeixen a triar el centre en el qual formar-se per accedir al mercat laboral.

Alumnes, famílies i col·legis han tingut a la seva disposició la possibilitat d'accedir a una orientació educativa que els ajudi a analitzar les opcions d'itineraris formatius. En 2022 es van atendre més de 4 000 . persones de manera individual.

Finalment, IFEMA MADRID treballa ja en la propera edició de la SETMANA DE L'EDUCACIÓ, que tornarà a celebrar-se en el seu Recinte Firal, de l'a 22 el de 26 març de 2023 .