Seu electrónica

Persones

Prestacions

Informacion sobre prestacions per desocupació oferida pel SEPE, Servici Publique d'Ocupació Estatal. Cita prèvia, calcule de prestacions, renda activa d'insercion i informacion sobre afectats per ERTE o ERES.

Prestacions Tota la informació

Ocupació

Des d'estes pàgines posem a la teua disposició tota la informació relacionada amb les ofertes d'ocupació, processos de selecció,  informació i cursos per a la ciutadania. En este apartat podràs trobar ofertes nacionals i en els països europeus.

Ocupació Tota la informació

Formació

El sistema de Formació Professional per a l'Ocupació en l'àmbit laboral té per finalitat impulsar i realitzar una formació que contribuïsca al desenvolupament personal i professional de les persones treballadores (ocupades i aturades), millorant la seua ocupabilitat i la seua  promoció en el treball. Esta formació respon a les necessitats del mercat laboral i està orientada a la millora de la competitivitat empresarial.

Formació Tota la informació

Finançament Fons Social Europeu

En el período de programación 2014 - 2020 , el Fondo Social Europeo (FSE) cofinanció parte de las medidas de flexibilización puestas en marcha, como son los expedientes de regulación de empleo, para evitar despidos afectados por la COVID 19 .

Finançament Fons Social Europeu Tota la informació