Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Competències personals per a l'ocupació

Les competències personals, també cridades "soft skills" o competències blanes, són importants per a l'ocupabilitat. El SEPE vol contribuir amb este estudi a l'Any Europeu de les Competències donant el valor que es mereixen a les competències personals, tan rellevants en la cerca, com en el manteniment d'una ocupació. 

L'Observatori de les Ocupacions del SEPE ha realitzat un  informe per a donar a conéixer les competències personals per a l'ocupació més demandades en el mercat de treball a la ciutadania i permetrà la seua autoavaluació, seleccionades a través de l'anàlisi de milers d'ofertes d'ocupació i s'han definit partir del referent de la Classificació ESCO (European Skills, Competences, Qualifications and Occupations):

 1. Processament d'informació, idees i conceptes 
 2. Planificació i organització 
 3. Fer front als problemes 
 4. Pensar de manera innovadora 
 5. Treballar eficientment 
 6. Adoptar un enfocament proactiu
 7. Mantindre una actitud positiva
 8. Demostrar disposició per a aprendre 
 9. Comunicant 
 10. Recolzar als altres 
 11. Col·laborant en equips i xarxes 
 12. Liderar a uns altres 
 13. Seguiment del codi ètic de conducta 
 • ComPersonal: Proximamente es disposarà d'una ferramenta pública i gratuïta que permetrà autoevaluarse en xarxa, de forma àgil i anònima, en competències personals i rebre immediatament un informe del seu nivell compentencial