Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Portal Empra't

El Servici Públic d'Ocupació Estatal, SEPE, oferix el portal d'ocupació Empra't als ciutadans i a les empreses, des del qual es pot realitzar una interacció directa, lliure, senzilla, i gratuïta entre oferents (empreses) i demandants d'ocupació (ciutadania). El portal Empra't ofereix, entre unes altres, les següents possibilitats als seus usuaris:

  • Conéixer les ofertes inadequades: L'usuari té la possibilitat d'identificar el contingut d'una oferta d'ocupació publicada en el portal com a inadequat.
  • Conéixer les ofertes en pràctiques: S'identifiquen dins d'Empra't les ofertes classificades pels portals col·laboradors com a ofertes en pràctiques. Es permet a les empreses donades de alta en Empra't publicar ofertes en el portal amb este tipus de contracte. L'usuari demandant d'ocupació pot accedir fàcilment, fent ús dels filtres del buscador d'ofertes del portal, a les ofertes classificades d'esta manera.
  • Les empreses d'economia social poden donar-se de alta en Empra't indicant la seua condició d'empresa d'economia social.
  • Imatge i continguts disponibles en Empra't: L'usuari pot accedir a totes les ofertes d'ocupació disponibles en este portal, als llocs de treball vacants, a les últimes dades de contractació, a les ocupacions més contractades i a la informació de referència de l'Observatori de les Ocupacions del Servici Públic d'Ocupació Estatal.
  • En Empra't s'incorporen totes les ofertes d'ocupació dels portals col·laboradors.

Accedix a Empra't per a conéixer tota la informació.

empléate

 

Si desitges conéixer les ofertes d'ocupació internacionals del portal d'ocupació Empra't, posa en la barra de cerca  el país, la ciutat o la professió que t'interessa. És convenient que et registres en el portal d'ocupació Empra't, entrant en Alta ciutadà, per a poder beneficiar-te dels següents servicis:

 

  • Buscar, consultar i inscriure't en les ofertes de treball.
  • Crear el teu currículum.
  • Anunciar-te com a demandant d'ocupació perquè les empreses et troben.
  • Crear alertes perquè t'arriben les ofertes per correu electrònic i/o SMS.