Seu electrónica

He trobat treball a temps parcial

 

Si mentre estàs cobrant la prestació contributiva o el subsidi per desocupació comences a treballar per compte d'altri a temps parcial pots optar per suspendre la seua prestació o compatibilitzar-la, si escau.

La seua situació

Si vosté està cobrant prestació contributiva i comença a treballar per compte d'altri a temps parcial pot triar entre interrompre el cobrament de la prestació, mentre estiga vigent el contracte, o compatibilitzar el treball amb el cobrament de la prestació contributiva.

  • Si va interrompre la prestació i el contracte dura menys de 360 dies, quan este finalitze, pot sol·licitar la represa de la prestació que té interrompuda.
  • Si el contracte dura 360 dies o més, quan finalitze, pot sol·licitar una nova prestació amb estes cotitzacions o optar per reprendre la prestació que vosté va interrompre en començar a treballar. Si opta per reprendre, les cotitzacions que hagueren servit per a generar la nova prestació (que no ha triat), no podran tindre's en compte per a una prestació posterior.