Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Aragón

Imagen lectura fácil Lectura fácil

A continuació, pot consultar algunes de les convocatòries d'ajudes.

Convocant Descripció DESTINATARIS Inici Fi
 Aragó Programa de contractació de persones jóvens aturades inscrites en el SNGJ
Subvencions per a la contractació de persones jóvens aturades inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
Més informació              
Entitats 20/07/2019 19/08/2019
 Aragó Itineraris personalitzats
Gestió d'itineraris personalitzats d'inserció soci laboral i programes de segona oportunitat per a menors baix mesures de protecció i/o mesura judicial i jóvens extutelats en programes d'autonomia.
Més informació
Entitats    
 Aragó Subvencions per a la contractació amb Garantia Juvenil
S'ha convocat subvencions per a entitats locals, empreses i ens públics, universitats i entitats sense ànim de lucre, per a la contractació de persones jóvens aturades inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
Més informació
Entitats 24/01/2020 15/06/2020
 Aragó Subvencions destinades al desenvolupament d'un Pla d'Ocupació Juvenil
La seua finalitat és afavorir l'ocupabilitat i l'adquisició d'experiència laboral de persones jóvens aturades inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil mitjançant la seua participació en projectes d'interés general i social posats en marxa per entitats locals, organismes, corporacions i empreses públiques, universitats i entitats sense ànim de lucre.
Més informació
Entitats 24/01/2020 15/06/2020
 Aragó Programa de contractació de persones jóvens aturades inscrites en el SNGJ
La finalitat d'estes subvencions és fomentar la contractació de persones jóvens sempre que els contractes tinguen una durada mínima de sis mesos i contemplen una jornada laboral d'almenys el % 50 d'una jornada a temps complet segons el conveni col·lectiu de referència.
Més informació
Entitats   25/08/2020