Seu electrónica

Galicia

A continuació, pot consultar algunes de les convocatòries d'ajudes.

Convocant Descripció Dirigit a Inici Fi
Comunitat Autònoma de Galicia Programa de mobilitat transnacional juvenil (Galeuropa)
Programa dirigit a jóvens inscrits en el Fitxer Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit de la Comunitat Autònoma de Galicia , que figuren com a beneficiaris, per a la realització de pràctiques formatives no retribuïdes en entitats/ empreses públiques i privades de països europeus.
Mes informació
Entitats 01/01/2019 09/12/2019
Comunitat Autònoma de Galicia Programa mixts d'ocupació i formació (Obradoiros)
Ajudes per al foment de l'ocupació a través de programes mixts d'ocupació i formació.
Estos tallers van dirigits a millorar l'ocupabilitat, qualificació i inserció professional de les persones jóvens inscrites en el fitxer del Sistema nacional de garantia juvenil.
Mes informació
Entitats 01/05/2019 31/03/2020
Comunitat Autònoma de Galicia
Cooperes
Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la contractació de persones inscrites en el Sistema Nacional  de Garantia Juvenil, per  un període de  7 mesos.
Mes informació
Entitats 12/04/2019 01/08/2020
Consellería de Economía, Empleo e Industria. Xunta de la Galicia Ajudes i subvencions Programes d'ocupació per a jóvens, Galicia .
S'establixen les bases reguladores, així com la convocatòria per a l'any 2020 , en règim de concurrència competitiva, respectant els principis d'objectivitat, igualtat, transparència i publicitat, de les ajudes i subvencions per a la realització de programes d'ocupació, amb una durada de 12 mesos, dirigits a millorar l'ocupabilidad, la qualificació i la inserció professional de les persones jóvens incloses en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
Mes informació
Entitats 22/01/2020 22/02/2020