Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Ocupació Jove

Imagen lectura fácil Lectura fácil

Un pla de xoc contra la desocupació juvenil que facilite la inserció laboral, construïsca vides laborals estables i augmente la formació i capacitació dels jóvens, és un dels elements transversals i prioritaris de les actuacions del Pla de Recuperació.

La Inversió 1 “Empre Jove” compta amb tres programes dirigits a jóvens d'entre 16 i 29 anys, i prioritza els àmbits de la transició ecològica i l'economia verda, la digitalització de servicis, la cohesió social, la lluita contra la despoblació i el desenvolupament local rural:

El programa TÀNDEMés un projecte de formació en alternança amb l'ocupació que seguix el model de les escoles taller si ben aplicat a projectes d'interés públic i social.

Primera experiència professional en les administracions públiquesés un pla de primeres experiències en l'ocupació en el si dels servicis prestats per les administracions públiques, del que es beneficiaran persones jóvens aturades l'etapa formativa de les quals s'haja completat i acreditat.  

Programa investigue: pla d'ocupació per a persones jóvens investigadores i tecnòlogues en organismes públics d'investigació, universitats públiques, centres tecnològics, parcs científics i tecnològics i entitats públiques subjectes a dret privat, juntament amb empreses que invertisquen en investigació i innovació i presenten un projecte d'investigació i entitats privades sense ànim de lucre com a fundacions.