Seu electrónica

XV Fòrum Empre UCLM 3

El Servici Públic d'Ocupació Estatal va participar en 15 º l'edició del Fòrum d'Ocupació de la Universitat de Castella-la Manxa – (UCLM)

El 15 º Fòrum d'Ocupació de la Universitat de Castella-la Manxa – es va celebrar en format virtual de l'a 27 el d'abril 29 en el Campus de Albacete . A l'acte d'inauguració, que va tindre lloc el 27 dia abril de forma presencial, va assistir el Director General del SEPE, Gerardo Gutiérrez Ardoy, el rector de la UCLM, Julian Garde, la viceconsellera d'Ocupació, Nuria Chust Martínez, i el director general d'Universitats, Ricardo Cuevas Campos.

Després de l'acte d'obertura presencial, el Fòrum va començar el seu ampli programa d'activitats en línia, en el qual no van faltar sessions de treball amb empreses públiques i privades, xarrades sobre les eixides laborals i totes les claus per a l'èxit professional. La majoria de les activitats es van realitzar a través de Microsoft Teams i en elles es va comptar amb més de 760 participants, 72 empreses i entitats, 232 ofertes d'ocupació i 50 activitats.

Esta edició va tindre espais per al debat a través de diferents xarrades programades amb empreses de diversos sectors, encontres digitals amb reclutadores o conferències en línia sobre eixides laborals, la carrera professional o les oportunitats d'ocupació d'empreses públiques i privades.

Participació del SEPE

El Servici Públic d'Ocupació Estatal a més de participar en la inauguració del 15 º Fòrum UCLM 3 I amb la presència el Director General del SEPE, Gerardo Gutiérrez Ardoy, va estar present amb el seu estand virtual en el qual es va poder consultar informació relativa a Garantia Juvenil, Contractes per a la Formació i l'Aprenentatge, Perfils de l'oferta d'ocupació i EURES.

La participació del SEPE va finalitzar el 29 dijous d'abril amb “la Presentació Sistema Nacional d'Ocupació” a càrrec de la Directora Provincial del SEPE en Albacete , María Teresa Llosa González. En la seua ponència, María Teresa Llosa va presentar els principals servicis i programes oferits pel Servici Públic d'Ocupació Estatal d'interés per a la joventut universitària.

JOBMadrid 2021