Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

JOB Madrid 2022

El Servici Públic d'Ocupació Estatal va participar en la VI Edició de JOB Madrid ´ 22   que es va celebrar el passat  23 de novembre. El SEPE va impartir tres conferències centrades en l'ocupació jove. Garantia Juvenil, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i l'espai de formació gratuïta DigitalízatePlus van ser els protagonistes de les conferències.

El SEPE va ser una de les entitats participants amb la impartició detres conferències sobre ocupació enfocats als jóvens. A més, el SEPE va comptar amb un stand en el congrés presencial que es va celebrar en l'edifici Truss del WiZink Center de Madrid . 

Les conferències que va donar el SEPE van ser les següents:

  • 'Jove i busques empre?  GarantíaJuvenil t'ajuda', impartida per Patricia Rodríguez Iglesias, coordinadora de Garantia Juvenil Plus
  • 'L'aprenentatge per a tota la vida. Opcions al teu abast', impartida per Diego Meléndez, cap de projecte de DigitalízatePlus de FUNDAE
  • 'Pla de Recuperació i ocupació jove', impartida per Patricia Rodríguez Iglesias, coordinadora dels programes Primera Experiència Professional i Investigue 

Enfocat als jóvens

A més, el SEPE va comptar amb un stand en el congrés presencial en el qual es va informar sobre temes relacionats amb l'ocupació jove i la formació. Els treballadors del SEPE van donar informació sobre el programa de mobilitat europeu EURES. 

També va haver-hi un punt d'informació sobre Garantia Juvenil Plus en el qual els jóvens van poder conéixer oportunitats de formació i ocupació si no estudien ni treballen. L'Observatori de les Ocupacions els dió les claus sobre les professions més demandades i quina capacitació es necessita per a cadascuna d'elles. 

JOB Madrid ´ 22 va celebrar la seua VI Edició, en format híbrid, amb més de 70 companyies i entitats nacionals i internacionals que aposten pel talent jove donant les claus per a afrontar el món laboral del present i del futur.