Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Convocatòries de Formació a Melilla

Convocatòries 2023

Informació general

Lloc de presentació de les sol·licituds

  • En el registre de la DP del SEPE o en qualsevol dels registres establits en l'art. 16 . 4 de la Llei 39 / 2015 , de 1 de octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
  • En el cas d'utilitzar el registre de la DP del SEPE, se li atendrà en orde rigorós d'arribada, havent de demanar TORN amb el seu mòbil, a través del QR que està a la disposició de tots els usuaris de les instal·lacions d'Ocupació del SEPE.
  • Per XARXA SARA. En este cas, la sol·licitud, haurà d'estar firmada electrònicament.

PERSONES ATURADES PRESELECCIONADES COM A CANDIDATES PER A PARTICIPAR EN ELS CURSOS DE FORMACIÓ PARA PERSONES ATURADES.

Persones aturades preseleccionades com a candidates per a participar en els curs de formació para persones aturades

Es publicarà una relació de 60 persones candidates per curs, entre els quals estaran inclosos les preseleccionades de cada contingent.

D'entre estes persones, l'empresa seleccionarà les 15 aturades que seran les participants del curs, respectant-se en tot moment, la presència dels col·lectius preestablits en cada cas.

Les persones preseleccionades, rebran un missatge SMSpara que es personen en la DP del SEPE, amb la finalitat de que reben la carta de presentació en el centre que impartirà el curs per al qual han sigut preseleccionades.

En cas de rebot per part de la persona demandant d'ocupació o no arreplegada de la carta de presentació en el termini que es determine, esta podrà ser sancionada, si és procedent, en aplicació de l'establit en el Reial decret Legislatiu 5 / 2000 , de 4 de agost, pel qual s'aprova el text refós de la Llei sobre Infraccions i Sancions en l'Orde Social.
 

Anexos de la convocatoria